Van zand tot kunstwerk

Vandaag gaan wij naar Garderen waar wij een bezoek brengen aan de Beeldentuin. Hier bevinden zich zandsculpturen met als thema dit jaar het Koninklijk Huis, schitterend en leuk om eens te bekijken. Elk jaar is het weer een wonder van vakmanschap en creativiteit van de bouwers van de zandsculpturen. Hiervoor wordt een speciaal soort zand gebruikt uit de onderlaag van de aarde. Strandzand schijnt oude aarde te zijn, waarvan de korreltjes rond zijn en niet geschikt. De korrels van de aarde die gebruikt wordt zijn vierkant en plakken dus beter, je moet het maar weten. Vandaag kunnen wij het goed bekijken, het is rollator vriendelijk dus iedereen kan mee. Als er tijd over is kunnen wij de beeldentuin ook nog bekijken het is de grootste verzameling van Europa, de aankleding is met heel veel gevoel gedaan.

Wij beginnen hier in het restaurant met 2 x koffie met gesorteerd gebak, daarna bent u vrij tot ± 12.30 uur om te doen waar u zin in heeft. Daarna gaan wij naar ons restaurant voor een Veluwse koffietafel met een kroket. Na de middag gaan wij met een boswachter een rondrit maken richting het park de Hoge Veluwe en de Ginkelse heide. Misschien komen wij de schaapsherder met zijn kudde ook nog wel tegen. Na afloop van deze dagtocht kunnen we nog een consumptie gebruiken (op eigen kosten) alvorens wij weer naar de opstapplaats rijden, waar deze leuke dagtocht dan eindigt. Optioneel: na afloop van deze dagtocht kunnen we nog een consumptie gebruiken (eigen rekening) alvorens wij weer terug rijden naar de opstapplaats waar deze leuke dagtocht eindigt

Bij de dagtocht inbegrepen;

  • Entree zandsculpturen
  • 2 x koffie met gesorteerd gebak
  • Veluwse koffietafel met kroket
  • Rondrit met boswachter
  • Vervoer per luxe touringcar

Vertrektijd: 09.00 uur Thuiskomst: ± 18.00 uur

€ 43.00 p.p.

 

Voorwaarden: Alle vermelde prijzen zijn per persoon en gelden bij een groepsgrootte van minimaal 40 personen, tenzij anders vermeld. Andere aantallen: andere prijzen en op aanvraag. Uiterlijk twee dagen voor vertrek dient het juiste aantal personen doorgegeven te worden. Hierna wordt bij een kleiner aantal personen het laatst opgegeven aantal in rekening gebracht.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*