Het Cochemer Vakantieland 5 dagen

Het Cochemer vakantieland is niet alleen een oud cultuurland, maar ook een actief vakantieland. Waar de Moesel zich tussen de bergen door slingert. De mensen zijn daar erg vriendelijk.

Cochem is natuurlijk het bekendst als plaats met zijn wijnfeesten in augustus en zijn vakwerkhuizen. Het is ook een romantische stad waar veel gezellige cafés en terrasjes zijn.

We hebben enkele hotels langs de Moesel met lift. Het is omgeven door een wijnbouwgebied. We vertrekken om 09.00 uur en rijden rechtstreeks naar Cochem met onderweg de nodige stops. We komen daar omstreeks 17.00 uur aan. Nadat wij de sleutels van onze kamers hebben gekregen en onze koffers hebben uitgepakt worden we verwacht in de hal voor onze begroetingscocktail. ’s Morgens is er een rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds een

3 gangen diner. In het hotel hebben wij ook een wijnproeverij met eigengemaakte wijnen die wij ook kunnen kopen.
Alle dagen maken wij een excursie o.a. een dag naar Trier een oude Romeinse stad /een dag naar Koblenz waar de Moesel en de Rijn samenkomen. Het avondprogramma is o.a. Bingo/wijnproeven.

Bij deze reis inbegrepen:

  • Begroetingscocktail
  • 4 overnachtingen op basis van HP
  • 4 x ontbijtbuffet en 3 gangen diner
  • Excursies ( exclusief entrees)
  • Vervoer per luxe touringcar

Toeslag eenpersoonskamer € 35.00

Vertrektijd: 09.00 uur

Thuiskomst ± 21.30 uur

€ 329.00 p.p.

Voorwaarden: Alle vermelde prijzen zijn per persoon en gelden bij een groepsgrootte van minimaal 40 personen, tenzij anders vermeld. Andere aantallen: andere prijzen en op aanvraag. Uiterlijk twee dagen voor vertrek dient het juiste aantal personen doorgegeven te worden. Hierna wordt bij een kleiner aantal personen het laatst opgegeven aantal in rekening gebracht.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*