El Arenal: De plek voor Nederlanders op Mallorca

Ben jij er al uit waar de vakantie in 2019 naartoe gaat? Mallorca staat bij veel mensen weer hoog in het lijstje. Jaarlijks gaan er miljoenen toeristen naar dit Spaanse eiland. Voor Nederlanders is Mallorca de plek om te bezoeken. Veel oudere mensen of stelletjes worden geremd, omdat er veel jongeren naar deze bestemming gaan, maar er is voor elke Nederlander een leuke vakantie te beleven in El Arenal. Hieronder geven we meer informatie over waarom El Arenal een geslaagde bestemming voor iedereen!

Wat je allemaal kunt doen in El Arenal
Ten eerste: het kilometerslange strand dat helemaal doorloopt tot aan de hoofdstad Palma zal flink wat van je vakantie uren in beslag nemen. Naast het zonnen kun je iedere avond heerlijk dineren langs de prachtige boulevard. Deze twee bezigheden samen zorgen al voor het echte vakantiegevoel, maar er is nog veel meer te doen.

El Arenal heeft ook een zeer geschikte ligging om andere plekken te bezoeken. Er zijn veel verbindingen naar andere plekken en tijdens je vakantie zul je absoluut een keer de hoofdstad Palma bezoeken. Vanaf Palma is het weer mogelijk om andere plekken op het eiland te bezoeken. Een gewilde route is met de ouderwetse houten trein naar Sóller te gaan. De treinrit op zich is al een unieke ervaring, maar Sóller zelf is ook een prachtige bestemming.Terug naar El Arenal: Er is ook een prachtig waterpark te vinden. Voor wie met de familie met kinderen is, is dit een leuke ervaring om te ondernemen. Je bent hier al snel een dag zoet en de kinderen zullen zich zonder twijfel vermaken.

Waar je ook een dag zoet mee bent is wanneer je een boottocht boekt. Let er bij boottochten, die worden geboekt in El Arenal, wel op dat je geen partyboot boekt wanneer je hier niet naar op zoek bent. Gelukkig zijn er ontzettend veel boottochten te boeken vanuit El Arenal er is er dus altijd wel iets te vinden voor wie dan ook!

In El Arenal barst het van de toeristenorganisaties. Naast de hiervoor genoemde boottochten die zij aanbieden zijn er veel meer excursies te ondernemen. Denk aan excursies waarbij je het eiland zelf gaat ontdekken. Zo zijn er excursies waarbij je met een jeep of quad het eiland verkent of waarbij je met een fietstocht mee kunt. Je kunt ook op eigen houtje een auto, fiets of quad huren.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*