Hattem en Elburg

Hattem is een van de Hanzesteden aan de rand van de Veluwe gelegen aan de IJssel. Hier kunt u terecht voor cultuur, natuur, sport, recreatie, rust en ruimte. Hattem beschikt over een of meerdere musea o.a. Bakkerijmuseum, Voermanmuseum en Anton Pieckmuseum.

Wij vertrekken om 08.30 uur en rijden richting Hattem, daar staat de koffie met gebak voor ons klaar. Na de koffie is iedereen vrij om Hattem te verkennen en eventueel een van de musea’s te bezichtigen. Om ongeveer 13.30 uur rijden we via ’ t Harde over de bult naar Elburg, hier bevinden zich de tuinen van dr. Vogel. Als het goed is staan de gidsen voor u klaar om u het een en ander te vertellen over de geschiedenis van de planten. Hier wordt u ook een kopje koffie/ thee aangeboden. Om ± 17.00 uur rijden we weer huiswaarts en kunnen we terug denken aan een gezellige dagtocht.

Bij deze reis inbegrepen:

  • Koffie met gebak
  • Entree musea
  • Bezoek tuinen van Dr. Vogel
  • Vervoer per luxe touringcar

Evt. uitbreidingen:
- koffietafel € 8,50 p.p.
- diner € 13.50 p.p.

Vertrektijd 08.30 uur
Thuiskomst: 18.00 uur / 20.30 uur

€ 27.00 p.p.

Voorwaarden: Alle vermelde prijzen zijn per persoon en gelden bij een groepsgrootte van minimaal 40 personen, tenzij anders vermeld. Andere aantallen: andere prijzen en op aanvraag. Uiterlijk twee dagen voor vertrek dient het juiste aantal personen doorgegeven te worden. Hierna wordt bij een kleiner aantal personen het laatst opgegeven aantal in rekening gebracht.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*