Dagtocht Winterberg

Net als andere jaren bieden wij u weer een geheel verzorgde wintersportreis naar het mooie Sauerland. Wij hebben weer verschillende locaties bezocht en denken daar de beste locaties te hebben gevonden. De beste plaatsen om er een onvergetelijke dag wintersport van te maken zijn nog steeds Winterberg / Altastenberg of Neuastenberg, maar als u een andere plaats wenst is dit natuurlijk ook mogelijk!

Wanneer we de dag maximaal willen benutten stellen wij voor om al om 06.00 uur te vertrekken (regio Midden Nederland) zodat we ± 10.30 uur in het sneeuwgebied kunnen aankomen.

Wij zorgen dat u benodigde en gereserveerde materialen ter plekke klaar staan en onze chauffeurs en de mensen ter plaatse zullen u zo snel mogelijk op weg helpen, waardoor u snel op de latten staat.

‘s Middags tussen 15.30 uur en 15.45 uur gaan we de door ons verzorgde materialen weer inleveren en proberen dan te vertrekken om ongeveer 16.00 uur richting het vertrekadres, waar we dan om ongeveer 20.30 uur aan hopen te komen. (Deze tijden houden wij aan vanwege de rijtijdenwet)

Op bovengenoemde prijs kunnen allerlei meerprijzen van toepassing zijn zoals:.
Meerprijs: Huren van carvingskimateriaal i.p.v. langlaufmateriaal € 7,50 p.p.
Meerprijs: Huren van snowboardmateriaal i.p.v. langlaufmateriaal € 11,00 p.p.
Meerprijs: Aanschaffen skipas € 23,00 p.p.p.d. zaterdag / zondag toeslag van € 4,50 p.p.
Meerprijs: Gebruik van een 3 gangen diner ter plaatse of onderweg € 18,00 p.p.
Meerprijs: extra tijd voor diner ter plaatse of onderweg € 2,50 p.p.

Advies Geef altijd 2 reisdata`s aan, dit wanneer er op de eerste datum geen of niet genoeg sneeuw ligt. Een dag van te voren wordt er `s morgens voor 11.00 uur samen met u beslist over het al dan niet doorgaan van de reis. Als het de tweede dag om wat voor reden ook niet door kan gaan wordt er alleen administratie kosten van

€ 35.00

berekend.

Voorwaarden: Alle vermelde prijzen zijn per persoon en gelden bij een groepsgrootte van minimaal 40 personen, tenzij anders vermeld. Andere aantallen: andere prijzen en op aanvraag. Uiterlijk twee dagen voor vertrek dient het juiste aantal personen doorgegeven te worden. Hierna wordt bij een kleiner aantal personen het laatst opgegeven aantal in rekening gebracht.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*