Cactusoase en Doesburgse mosterd

Ten Oosten van de Rijn en IJssel ligt de Gelderse Achterhoek. Het landschap met zijn zandweggetjes, watermolens, boerderijen en de vele kastelen zullen u mateloos boeien.

Te midden van dit landschap vinden we een authentieke Saksische boerderij die is ingericht alsof u elk moment de boer en boerin nog kunt tegenkomen. En als u nog twijfelt, vanaf vanmiddag weet u eindelijk waar Abraham de mosterd haalt.

We vertrekken om 08.30 uur en drinken onderweg koffie met gebak. Vervolgens rijden we verder naar de Saksische boerderij “ Erve Kots” met openluchtmuseum in Gelselaar. We zien het bakhoes, de kolenbrandershut, een ros - oliemolen en het mooie woonhuis. Om 12.15 uur wordt er in de gezellige herberg van de Erve Kots een Gelderse koffietafel met “pillewegge “ geserveerd.

Om 13.30 uur rijden we naar Doesburg voor een bezoek aan het Gildehof, waar we o.a.de Mosterdfabriek met een bezoek vereren. Daarnaast bevinden zich daar ook nog enkele andere bedrijfjes o.a. een tingieterij, edelsteenslijperij en een boekenwinkel met oude boeken. Om ongeveer 17.00 uur rijden we via de Veluwerand huiswaarts.

Bij deze reis inbegrepen:

  • Koffie met gebak
  • Entree Openlucht museum
  • Gelderse Koffietafel
  • Entree mosterdfabriek
  • Vervoer per luxe touringcar

Evt. uitbreidingen:
- diner € 13,50 p.p.

Vertrektijd: 08.30 uur
Thuiskomst: 18.30 uur / 20.30 uur

€ 31.00 p.p.

Voorwaarden: Alle vermelde prijzen zijn per persoon en gelden bij een groepsgrootte van minimaal 40 personen, tenzij anders vermeld. Andere aantallen: andere prijzen en op aanvraag. Uiterlijk twee dagen voor vertrek dient het juiste aantal personen doorgegeven te worden. Hierna wordt bij een kleiner aantal personen het laatst opgegeven aantal in rekening gebracht.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*